Nederlands in actie wordt uitgegeven door Uitgeverij Coutinho
welkom

Welkom

Welkom op de website bij de derde, herziene druk van Nederlands in actie - Methode NT2 voor hoogopgeleide anderstaligen door Berna de Boer, Margaret van der Kamp en Birgit Lijmbach.

Op deze site vind je extra materiaal bij het boek. Je kunt bij demo alvast het materiaal bekijken dat bij hoofdstuk 1 hoort. Om ook het materiaal bij de andere hoofdstukken te kunnen zien, moet je eerst inloggen. Kies hieronder het account waarmee je wilt inloggen.

Inloggen met een Coutinho-account
Heb je nog geen Coutinho-account? Maak er een aan. Daarna kun je de unieke code uit je boek invullen en heb je toegang tot het extra materiaal. Is de code al gebruikt? Dan kun je een nieuwe code bestellen.


Inloggen met een Bookshelf-account
Log in via de Bookshelf-loginpagina.

 


Nederlands in actie vormt samen met Nederlands in gang en Nederlands op niveau een complete leergang. Deze serie is qua niveau als volgt opgebouwd:

  • Nederlands in gang: 0 > A2
  • Nederlands in actie: A2 > B1
  • Nederlands op niveau: B1 > B2

Na deze reeks is het Nederlands van cursisten in principe van voldoende niveau om deel te nemen aan het Staatsexamen NT2 programma II. Dit examen is aan de meeste instellingen voor hoger onderwijs verplicht voor anderstalige studenten die een Nederlandstalige studie willen volgen.