Computeronderwijs

Een nieuw besturingssysteem leren kennen of de ledenadministratie bijhouden in Excel? Vakantiefoto’s presenteren in een PowerPointpresentatie of de basisvaardigheden voor tekstverwerken onder de knie krijgen? Uitgeverij Coutinho biedt diverse uitgaven voor de beginnende of gevorderde computergebruiker.

Uitgaven computeronderwijs

Bij Uitgeverij Coutinho vind je uitgaven op het gebied van Word, Excel, PowerPoint, Windows, internet, digitale foto’s en websites bouwen. De boeken kunnen in cursusverband gebruikt worden, maar zijn ook geschikt voor thuisstudie. Door de korte teksten, het eenvoudige taalgebruik, de heldere opmaak en de duidelijke opdrachten zijn de boeken geschikt voor een zeer breed publiek. Daarnaast bieden we docenten en studenten digitale ondersteuning op websites bij de uitgaven.

Bekijk alle uitgaven voor het computeronderwijs
Wil je advies over onze uitgaven?

Wil je advies over onze uitgaven?

Neem gerust contact op met onze educatief adviseur Femke Kikkert. Ze geeft je graag advies over onze uitgaven en komt langs voor presentaties op scholen. Je kunt ook met haar in gesprek over toepassing van onze studieboeken in je lessen, het gebruik van digitaal studiemateriaal en de mogelijkheden van gebruikerslicenties voor jouw studenten.

Mail Femke
Heb je een idee voor een nieuwe uitgave?

Heb je een idee voor een nieuwe uitgave?

Uitgeverij Coutinho ontwikkelt leermiddelen in samenwerking met het onderwijs en het werkveld. We staan altijd open voor nieuwe uitgeefideeën, of het nu gaat om digitale of klassikale lesvormen. Overweeg je om eigen lesmateriaal te laten uitgeven? Onze uitgever Casper Beekman wil graag met je in gesprek.

Mail Casper

Met de serie Wegwijs in de wereld van bieden we vele beginnende en gevorderde computergebruikers de mogelijkheid om meer te doen met hun computer dan een mailtje sturen of iets opzoeken op internet. Cursisten maken kennis met het bewerken van digitale foto’s, het maken van PowerPointpresentaties in onderwijs- en werksituaties, het invoeren, wijzigingen en bewaren van gegevens in Excel of het maken van een website.