Onderwijspraktijk

Uitgeverij Coutinho is als educatief uitgever gespecialiseerd in het hoger onderwijs en het talenonderwijs. We ondersteunen docenten in hun lespraktijk en helpen studenten bij het behalen van goede studieresultaten. Daarvoor ontwikkelen we kwalitatief hoogstaand les- en studiemateriaal dat nauw aansluit bij de onderwijspraktijk.

Ondersteuning onderwijspraktijk

Uitgeverij Coutinho speelt in op nieuwe ontwikkelingen en gaat uitdagingen aan in het onderwijs van vandaag. We werken graag samen met docenten en professionals uit de onderwijspraktijk om (online)studiemateriaal te ontwikkelen en te verbeteren. Speciaal voor docenten bieden we docentenexemplaren en aanvullend docentenmateriaal aan. Kies hiernaast de onderwijssector waarin je werkzaam bent en vind een passende uitgave!

Bekijk in de winkel onze uitgaven
Wil je advies over onze uitgaven?

Wil je advies over onze uitgaven?

Neem gerust contact op met onze educatief adviseurs. Zij geven je graag advies over onze uitgaven en komen langs voor presentaties op scholen. Je kunt ook met hen in gesprek over toepassing van onze studieboeken in je lessen, het gebruik van digitaal studiemateriaal en de mogelijkheden van gebruikerslicenties voor jouw studenten.

Mail Demi
Heb je een idee voor een nieuwe uitgave?

Heb je een idee voor een nieuwe uitgave?

Uitgeverij Coutinho ontwikkelt leermiddelen in samenwerking met het onderwijs en het werkveld. We staan altijd open voor nieuwe uitgeefideeën, of het nu gaat om digitale of klassikale lesvormen. Overweeg je om eigen lesmateriaal te laten uitgeven? Onze uitgevers willen graag met je in gesprek.

Vind jouw uitgever
Bookshelf

Bookshelf

Creëer interactie en verbeter je leeromgeving! Dat kan via het Bookshelf-platform. Binnen deze rijke, geïntegreerde digitale leeromgeving heb je toegang tot onze meest actuele uitgaven. Bookshelf biedt je één omgeving voor een groot deel van je boekenlijst.

  • Waar je ook bent, je boeken zijn beschikbaar op je pc, laptop, tablet en smartphone; online en offline.
  • Je kunt notities maken en delen met je studenten.
  • Je kunt Bookshelf integreren met de elektronische leeromgeving van je school.
Start nu met Bookshelf
Catalogus

Catalogus

Blader hier in onze nieuwste catalogi en vind actuele informatie over al onze uitgaven. Je kunt de catalogi ook downloaden en printen.