Vacature Accountmanager

ACCOUNTMANAGER | BUSSUM | 32-36 UUR

Werkervaring bij een uitgeverij? Nee hoor, dat is niet nodig voor deze vacature. Jouw talent en nieuwsgierigheid is meer dan voldoende. Heb jij ook nog eens passie voor het onderwijs? Dan is deze vacature bij Coutinho iets voor jou!

Binnen het team van Uitgeverij Coutinho hebben wij ruimte voor een: Accountmanager (32-36 uur)

Waarom zijn jouw toekomstige collega’s zo enthousiast over Coutinho?
“Ik vind het mooi om een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren binnen het onderwijs”.

“Coutinho is een organisatie van zo’n dertig personen waardoor de sfeer heel informeel is en de lijnen kort zijn”.

“In deze functie heb je veel vrijheid. Ik reis met de trein heel Nederland door, geweldig!”.

Wat ga je doen als accountmanager bij Coutinho?
Als accountmanager bij Coutinho heb je een heel veelzijdige en zelfstandige baan. Je durft keuzes te maken en weet waar de prioriteiten liggen. In deze functie heb jij als belangrijke taak het onderhouden van relaties met de hogescholen en daarnaast het genereren en opvolgen van leads. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied en bespreekt dit met je collega’s. Je stelt jaarplannen op en maakt een strategisch verkoopplan. Verder houd je je bezig met de administratie (zoals uitwerken van leads in het CRM systeem).

Wat neem je mee?
Om de functie van accountmanager goed uit te kunnen oefenen beschik je over een goed netwerk. Daarnaast heb jij passie voor het onderwijs en weet je precies wat er binnen deze branche speelt. Je luistert goed naar de wensen van de docent en bent in staat hier passend advies op te geven als het gaat over de inzet van onze content. Hierbij komen ook jouw presentatie skills goed van pas.

En verder:

 • Heb jij een commerciële instelling;
 • Beschik je over een rijbewijs B;
 • Ben jij goed in het verwerken van diverse administratieve werkzaamheden.

Wat bieden wij?

Coutinho biedt jou bij aanvang een jaarcontract met de intentie dit voor onbepaalde tijd te verlengen. De vacature is voor 32-36 uur. Het salaris is conform de cao uitgeverijbedrijf. De functie van accountmanager wordt gewaardeerd in schaal 6 of 7, afhankelijk van jouw werkervaring, met een bruto maandsalaris tussen de € 2.302,- en € 3.751,- per maand op basis van een fulltime werkweek van 36 uur.

Naast het salaris bieden wij jou:

 • Een dynamische organisatie waar eigen inbreng wordt gewaardeerd;
 • Opbouw van een Persoonlijk Keuzebudgetsaldo van 13.2% op je salaris (dit kan worden ingezet door jou als medewerker om tussentijds een bedrag uit te betalen of maximaal 3 weken verlof per jaar bij te kopen);
 • Een goede pensioenregeling (we betalen als werkgever, naast het werkgeversdeel, ook het werknemersdeel van pensioen. Voordeel is dat je dus netto meer overhoudt van je brutosalaris omdat er niet eerst nog aftrek van pensioenpremie plaatsvindt over je uit te betalen brutoloon);
 • Vanaf het moment dat je een vast contract krijgt deel je mee in de incidentele bonusregeling;
 • Veel aandacht en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Leuke uitjes zoals een jaarlijkse teamuitje met het hele bedrijf, een zomerborrel met auteurs, kerstdiner;
 • Dagelijks 2x gezamenlijke koffie en theepauze en (gratis) bedrijfsfruit.

Over Coutinho
Wij zijn Uitgeverij Coutinho, een zelfstandige educatieve uitgeverij en gevestigd tegenover het station Naarden-Bussum. Met een team van ruim dertig bevlogen collega’s ontwikkelen wij leermiddelen voor het hoger onderwijs en voor volwasseneneducatie; de lijnen zijn kort, zelfstandigheid en bijpassende verantwoordelijkheid zijn groot. Ondernemerschap en creativiteit vinden wij belangrijk.

Hoe nu verder

 • Ben jij enthousiast geworden en kun jij je helemaal vinden in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct! Mail je cv en korte motivatie naar sollicitatie@coutinho.nl.
 • We nemen direct contact met je op en maken graag een eerste kennismaking met jou via een korte videobelsessie;
 • Wordt het gesprek van beide kanten als positief ervaren dan nodigen we je graag uit voor een 2e gesprek en vragen we je om een casus te maken.

Heb je vooraf toch nog vragen over deze baan of over Coutinho? Bel dan met Femke of Casper op telefoonnummer 035-6949991.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.