Vacature Content Marketeer

Ben jij een ster in het werken met social media? Wil jij jouw expertise inzetten om Coutinho als bedrijf goed op de kaart te zetten en weet jij onze content zo te gebruiken dat onze klanten gebruik gaan maken van onze diensten? Dan is deze baan bij Coutinho iets voor jou!

Binnen het team van Uitgeverij Coutinho hebben wij ruimte voor een: Content Marketeer (32-36 uur)

Waarom zijn jouw toekomstige collega’s zo enthousiast over Coutinho?

“De functie van content marketeer is een nieuwe functie bij Coutinho, wat betekent dat er veel ruimte is voor eigen inbreng en het verder vormgeven van de functie.”

“In deze functie krijg je te maken met alle diensten die wij als Coutinho bieden, van NT2-onderwijs tot wetenschappelijk onderwijs. Heel divers dus.”

Wat ga je doen als content marketeer bij Coutinho?
Als content marketeer ga je in gesprek met onze klanten (docenten) over onze content en vertaal je de wensen van de klant naar diensten die wij aanbieden. Wat hebben zij nodig? Hoe kunnen we hen helpen? Dit kan een product zijn, informatievoorziening, een dossier met tips en tricks, een white paper of bijvoorbeeld een ontmoeting met een auteur die op bezoek komt. Je werkt dus heel nauw samen met de docenten om hen zo goed mogelijk te kunnen helpen. Verder is het jouw taak om ervoor te zorgen dat onze diensten én Coutinho als bedrijf goed op de kaart staan, je creëert naamsbekendheid. Hiervoor maak je veel gebruik van social media. Ook ben je in deze functie heel creatief bezig met taal en beeld en weet je op deze manier aansprekende en inhoudelijk sterke content te creëren.

Wat neem je mee?
Om de functie van content marketeer goed uit te kunnen oefenen heb je een afgeronde (relevante) hbo-opleiding (bij voorkeur in de richting van marketing/communicatie/commerciële economie). Heb je daarnaast ook nog eens ervaring hebben in een soortgelijke functie dan is dat mooi meegenomen maar geen must.

En verder:

 • Heb je ervaring met SEO, SEA en blink je uit als het gaat om social media: jij weet als geen ander hoe en wanneer je dit inzet;
 • Heb je ervaring met het werken met CRM, CMS, e-mail marketing software, Google Analytics, Excel en andere Office programma’s. Als je ervaring hebt met Magento, Google Ads en Merchant Center is dat een pré;
 • Rijbewijs B is een pré.

Wat bieden wij?
Coutinho biedt jou bij aanvang een jaarcontract met de intentie dit voor onbepaalde tijd te verlengen. De vacature is voor 32-36 uur. Het salaris is conform de cao uitgeverijbedrijf. De functie van allround marketeer wordt gewaardeerd in schaal 6 of 7, afhankelijk van jouw werkervaring, met een bruto maandsalaris tussen de € 2.302,- en € 3.751,- per maand op basis van een fulltime werkweek van 36 uur.

Naast het salaris bieden wij jou:

 • Een dynamische organisatie waar eigen inbreng wordt gewaardeerd;
 • Opbouw van een Persoonlijk Keuzebudgetsaldo van 13.2% op je salaris (dit kan worden ingezet door jou als medewerker om tussentijds een bedrag uit te betalen of maximaal 3 weken verlof per jaar bij te kopen);
 • Een goede pensioenregeling (we betalen als werkgever, naast het werkgeversdeel, ook het werknemersdeel van pensioen. Voordeel is dat je dus netto meer overhoudt van je brutosalaris omdat er niet eerst nog aftrek van pensioenpremie plaatsvindt over je uit te betalen brutoloon);
 • Vanaf het moment dat je een vast contract krijgt deel je mee in de incidentele bonusregeling;
 • Veel aandacht en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Leuke uitjes zoals een jaarlijkse teamuitje met het hele bedrijf, een zomerborrel met auteurs, kerstdiner;
 • Dagelijks 2x gezamenlijke koffie en theepauze en (gratis) bedrijfsfruit.

Over Coutinho
Wij zijn Uitgeverij Coutinho, een zelfstandige educatieve uitgeverij gevestigd tegenover het station Naarden-Bussum. Met een team van ruim dertig bevlogen collega’s ontwikkelen wij leermiddelen voor het hoger onderwijs en voor volwasseneneducatie; de lijnen zijn kort, zelfstandigheid en bijpassende verantwoordelijkheid zijn groot. Ondernemerschap en creativiteit vinden wij belangrijk.

Hoe nu verder

 • Ben jij enthousiast geworden en kun jij je helemaal vinden in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct! Mail je cv en korte motivatie naar sollicitatie@coutinho.nl;
 • We nemen direct contact met je op en maken graag een eerste kennismaking met jou via een korte videobelsessie;
 • Wordt het gesprek van beide kanten als positief ervaren dan nodigen we je graag uit voor een 2e gesprek en vragen we je om een casus te maken.

Heb je vooraf toch nog vragen over deze baan of over Coutinho? Bel dan met Femke of Casper op telefoonnummer 035-6949991.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.