Wegwijs in Windows 8.1

2nd edition | 2014 | Hannie van Osnabrugge

Wegwijs in Windows 8.1 | Boek + website

9789046904428, 256 pages Onbeperkt toegang tot website
€19.50
  • Orders above € 20,- are free of shipping costs
  • Receive a 5% student discount when purchasing two different textbooks
  • 3 - 4 business day delivery

In Wegwijs in Windows 8.1 leert u werken met het startscherm én het bureaublad van Windows 8.1. Na afloop kunt u onder meer een routebeschrijving opvragen, apps opzoeken en downloaden, bestanden beheren op de computer en in de cloud, foto’s bekijken en bewerken, filmpjes en muziek afspelen, internetten en e-mailen. Elke les bestaat uit een korte, inleidende tekst, gevolgd door stap-voor-stapopdrachten. De lessen worden afgesloten met oefeningen en vragen. De antwoorden op de vragen staan op de webpagina die bij het boek hoort. Hier vindt u ook extra instructiemateriaal.

Wegwijs in Windows 8.1 is gebaseerd op Update 1 van Windows 8.1 en Internet Explorer 11. U leert onder andere werken met de nieuwe startknop van Windows 8.1, en met de titelbalk en taakbalk die sinds Update 1 in apps aanwezig zijn.

Wegwijs in Windows 8.1 maakt deel uit van een serie. Er zijn ook boeken op het gebied van Word, Excel, PowerPoint, internet, digitale foto’s en websites bouwen. Kijk voor meer informatie op www.coutinho.nl/wegwijs.

Dit boek richt zich zowel op nieuwe gebruikers van het besturingssysteem Windows als gebruikers die overstappen van een eerdere Windows-versie naar Windows 8.1. Het boek is geschikt voor gebruik in cursussen en zelfstudie (voor mensen die al eens met de computer hebben gewerkt).

Hannie van Osnabrugge is specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van educatieve materialen, zowel in boekvorm als digitaal. Zij heeft een eigen bedrijf: Van Osnabrugge – ComputerEducatie.