Bookshelf e-books

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Zit jouw vraag of antwoord er niet bij, neem dan gerust contact met ons op.

Bookshelf e-books

Wat moet ik weten als ik een Bookshelf e-book wil gebruiken?

Om een Bookshelf e-book te kunnen gebruiken heb je een Bookshelf-account en de Bookshelf-app nodig (zie www.bookshelf.nl voor meer informatie).

Wanneer je een Bookshelf e-book koopt in onze webshop, plaatsen we het e-book direct in je Bookshelf-bibliotheek. Hiervoor hebben we je Bookshelf e-mailadres nodig.

Ook regelen we direct de toegang tot het bijbehorende online studiemateriaal (indien aanwezig). Hiervoor heb je een Coutinho-account nodig.

Hoe ga ik aan de slag met Bookshelf?

Allereerst heb je een Bookshelf-account nodig. Ga naar www.bookshelf.nl/start om in drie eenvoudige stappen te starten met Bookshelf.

Waar vind ik de supportpagina van Bookshelf?

Alle antwoorden op vragen over het gebruik van Bookshelf vind je op www.bookshelf.nl/support

Hoe koop ik een e-book?

Ga naar onze webshop en vind de uitgave die je wilt aanschaffen. Kies voor het e-book en klik op Bestellen. Vul vervolgens je Bookshelf e-mailadres in of maak een Bookshelf-account aan. Reken dan je artikel af.  Je ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging van je bestelling met de details van je bestelling. Je krijgt een aparte e-mail waarin wordt bevestigd dat je Bookshelf e-book op je boekenplank is gezet.

Wat moet ik doen als ik een e-book heb gekocht?

Log in op Bookshelf via je Bookshelf-app op je computer, tablet of smartphone. Je aangeschafte e-book is toegevoegd aan je Bookshelf-bibliotheek. 

Waar kan ik mijn aangeschafte e-book vinden?

Je e-book wordt in de Bookshelf-app op je computer, tablet of smartphone in de Bibliotheek geplaatst.

Hoe download ik de Bookshelf-app op mijn computer, tablet of smartphone?

Allereerst heb je een Bookshelf-account nodig. Ga naar www.bookshelf.nl/start om in drie eenvoudige stappen te starten met Bookshelf. Bij Stap 2 kun je kiezen welke Bookshelf-app je wilt downloaden.

Ik gebruik de Bookshelf-app op mijn tablet of smartphone. Waar vind ik mijn e-book?

Je boek wordt automatisch in je bibliotheek geplaatst. Als je aangeschafte e-book niet in je bibliotheek staat, kies dan in het menu voor Bibliotheek bijwerken. Het e-book staat nu in je bibliotheek.

Waar vind ik de boekcode in mijn e-boek?

Er staat geen boekcode in je e-book. Om toegang tot je online materiaal te krijgen log je eerst in met je Coutinho-account. Ga dan naar Mijn account en klik op Mijn producten. Log vervolgens eenmalig in met je Bookshelf-account. Na inloggen kun je je online studiemateriaal activeren. Je kunt dan ook je e-book openen.