Boekpresentatie herziening Nederlands in actie | Evenement

23 mei 2022 van 14:00-16:00u

Online
Boekpresentatie herziening Nederlands in actie | Evenement

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor deze boekpresentatie. Wel is het mogelijk om een terugkijklink aan te vragen via uitgeverijcoutinho@coutinho.nl. Graag onder vermelding van het bedrijf waar je werkzaam bent.

Op maandagmiddag 23 mei organiseren we een online boekpresentatie over de volledig herziene druk van Nederlands in actie. In het eerste uur laten de auteurs zien wat er is gewijzigd. Het tweede uur is ingeruimd voor het beantwoorden van vragen van docenten. Lees meer over deze  bijeenkomst onder het tabje ‘beschrijving’.

Schrijf je in via onderstaande knop!
Maak vervolgens je inschrijving definitief door te klikken op het winkelmandje en het betaalproces te volgen. Na je reservering ontvang je een bevestiging per mail. Voorafgaand aan de online bijeenkomst ontvang je een mail met daarin de link om deel te nemen.

> maandag 23 mei
> van 14.00 - 16.00 uur
> online
> geen deelnamekosten

€ 0,00

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor deze boekpresentatie. Wel is het mogelijk om een terugkijklink aan te vragen via uitgeverijcoutinho@coutinho.nl. Graag onder vermelding van het bedrijf waar je werkzaam bent.

ONLINE BOEKPRESENTATIE HERZIENING NEDERLANDS IN ACTIE
Begin augustus verschijnt de volledig herziene versie van Nederlands in actie, de leergang voor hoogopgeleide anderstaligen die opleidt tot ERK-niveau B1. Om het overstappen naar deze nieuwe editie te vergemakkelijken organiseren wij op maandagmiddag 23 mei een online boekpresentatie. De auteurs Berna de Boer, Simone Pentermann en Margaret van der Kamp laten in 1 uur zien wat er allemaal is gewijzigd in deze nieuwe druk. Daarna is er nog een uur ingepland om alle vragen over deze nieuwe druk te beantwoorden.

Over de auteurs
Berna de Boer, Margaret van der Kamp en Simone Pentermann zijn docenten NT2 bij het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen. Berna en Margaret schreven eerder onder meer mee aan In de startblokken, Nederlands in gang, Nederlands op niveau en De spijker op de kop.

Wil je nu al weten wat er is gewijzigd? Hieronder staan de belangrijkste wijzigingen:

- Meer hoofdstukken dus meer thema’s
- Betere aansluiting op Nederlands in gang
- Grammaticale onderwerpen overzichtelijker gepresenteerd
- Geïntegreerde aanpak van lees- en luisterteksten en schrijfvaardigheid
- Nieuwe woordenschatleerlijn met vertaling naar het Engels
- Geïntegreerde uitspraaklijn
- Nieuwe vaste elementen: intro, herhaling vocabulaire en kletsmomentje
- Aandacht voor buitenschools leren
- Volledig vernieuwde website met interactieve oefeningen

De wijzigingen zijn zo groot dat het niet mogelijk is om met twee verschillende drukken in  de les te werken. De huidige druk blijft leverbaar tot eind dit jaar.

Over de leergang
Nederlands in actie vormt samen met Nederlands in gang, Nederlands op niveau en Nederlands naar perfectie de succesvolle communicatieve NT2-leerlijn die naar ERK-niveau C1 leidt. Het accent ligt op het taalgebruik in het dagelijks leven van hoogopgeleide studerende of werkende volwassenen. Kenmerkend voor deze leerlijn is de heldere opbouw, de aansprekende onderwerpen, de afwisseling in opdrachten en de activerende werkvormen.

AANMELDEN voor de online boekpresentatie Nederlands in actie
Ga jij na de zomer lesgeven met de nieuwe editie van Nederlands in actie? En wil je goed voorbereid zijn? Schrijf je dan nu in voor de online boekpresentatie via de grote oranje knop 'Inschrijven'. 

> maandag 23 mei
> van 14.00 - 16.00 uur
> online
> geen deelnamekosten

AANVRAAG digitale proef
Vanaf eind mei is er een digitale doorbladerbare proef beschikbaar van Nederlands in actie. Wil je deze ontvangen? Stuur dan een mail naar uitgeverijcoutinho@coutinho.nl. Graag met vermelding van de naam van het bedrijf/ de instelling waar je werkzaam bent.

AANVRAAG docentexemplaar
Uiteraard is het ook mogelijk om alvast een docentexemplaar aan te vragen van de nieuwe druk van Nederlands in actie. Zodra het boek is verschenen, ontvang je een kortingscode die je kunt verzilveren in onze webshop.