Accountmanager Hoger Onderwijs

Wij zoeken jou! Nét afgestudeerd of bijna afgestudeerd, maar nog geen werkervaring? Geen probleem, we stomen je graag klaar voor deze baan!

In deze baan ga je aan de slag als Accountmanager Hoger Onderwijs / Educatief adviseur (36 uur). Geen dag is hetzelfde. De ene dag ben je in gesprek met docenten en bezoek je hogescholen. De volgende dag ben je op kantoor en bespreek je de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied met je collega’s. Je stelt een strategisch verkoopplan op, overlegt met je collega’s van diverse afdelingen, belt leads na en houdt je prioriteiten in de gaten.

Jij weet precies wat er op de opleiding(en) speelt. Je luistert goed naar de wensen van de docent en geeft aansluitend advies over de inzet van onze content. Verder heb je uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden en een commerciële instelling. Ook beschik je over goede digitale vaardigheden en ben je een echte netwerker.

Wat wij bieden
Een baan waarin je je kan ontwikkelen als professioneel accountmanager voor educatieve producten en je bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van jongeren tot volwassen professionals. Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en bieden de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen die je nog beter maken in het uitvoeren van deze baan. We vallen als uitgeverij onder de cao Uitgeverijbedrijf en bieden een marktconform salaris. Vanuit de cao werken we met een persoonlijk keuze budget en bieden we je de mogelijkheid om tot 3 weken extra aan vrije dagen te kopen. Verder hebben we een informele werksfeer met onder andere een gezamenlijk koffiemoment, een enthousiast team en worden de successen gevierd.

Solliciteren
Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Stuur dan uiterlijk 5 november 2021 je cv en motivatiebrief naar sollicitatie@coutinho.nl.

Wil je liever eerst meer horen over deze baan en de inhoud van deze functie? Bel dan met Carlijn Leijen, telefoonnummer 06-12368174.

Wie zijn wij
Wij zijn Uitgeverij Coutinho, een zelfstandige educatieve uitgeverij en gevestigd tegenover het station Naarden-Bussum. Met een team van ruim dertig bevlogen collega’s ontwikkelen wij leermiddelen voor het hoger onderwijs en voor volwasseneneducatie; de lijnen zijn kort, zelfstandigheid en bijpassende verantwoordelijkheid zijn groot. Ondernemerschap en creativiteit vinden wij belangrijk.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.