Accountmanager NT2

In deze baan ga je aan de slag als Accountmanager NT2 (36 uur). Geen dag is hetzelfde. De ene dag ben je in gesprek met docenten Nederlands als tweede taal en geef je presentaties over onze methodes voor NT2 en Inburgering of over onze materialen op het gebied van talendidactiek en vaardigheden. De volgende dag ben je op kantoor en bespreek je de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied met je collega’s. Je stelt een strategisch verkoopplan op, overlegt met je collega’s van diverse afdelingen, belt leads na en houd je prioriteiten in de gaten.

Jij weet precies wat er speelt binnen het NT2-onderwijs. Je luistert goed naar de wensen van de NT2-docent en geeft aansluitend advies over de inzet van ons lesmateriaal. Verder heb je uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden en een commerciële instelling. Ook beschik je over goede digitale vaardigheden en ben je een echte netwerker. 

Wat wij bieden
Wij bieden een dynamische baan waarin geen dag hetzelfde is. Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en bieden de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen. We vallen als uitgeverij onder de cao Uitgeverijbedrijf en bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een persoonlijk keuzebudget en volledige betaling van de pensioenpremie. Uitgeverij Coutinho heeft een prettige, informele werksfeer en een hecht team met gedreven collega’s.

Solliciteren
Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Laat je gegevens en CV in Nederlands (en korte motivatie) achter, dan plannen we een online kennismaking. Wanneer het van beide kanten klikt nodigen we je daarna graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor.

Wil je liever eerst meer horen over deze baan en de inhoud van deze functie? Bel 035-6949991 en vraag naar Femke of Casper.

Wie zijn wij
Wij zijn Uitgeverij Coutinho, een zelfstandige educatieve uitgeverij en gevestigd tegenover het station Naarden-Bussum. Met een team van ruim dertig bevlogen collega’s ontwikkelen wij leermiddelen voor het hoger onderwijs en voor volwasseneneducatie; de lijnen zijn kort, zelfstandigheid en bijpassende verantwoordelijkheid zijn groot. Ondernemerschap en creativiteit vinden wij belangrijk.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.