Vacature Allround marketeer

Ben jij die marketingexpert die onze producten op een creatieve wijze onder de aandacht weet te brengen bij onze doelgroep? Draag je graag je steentje bij aan het onderwijs?

Samen sterk in onderwijs is waar wij voor gaan! Daarom breiden we ons team graag uit met een:

ALLROUND MARKETEER | BUSSUM | 32-36 UUR


Wij bieden onze docenten betrouwbaar en kwalitatief studiemateriaal dat zij kunnen gebruiken bij hun onderwijs. Onze producten brengen we dan ook graag bij hun onder de aandacht. Als Marketeer ben jij verantwoordelijk voor het promoten van ons studiemateriaal voor het Hoger Onderwijs en zet jij onze producten op de juiste wijze in de markt bij de doelgroep.

Je werkzaamheden

  • Opstellen van een strategisch marketingplan waarin jij bepaalt welke tools je gaat inzetten om je doelgroep te bereiken. Uiteraard zorg je ervoor dat jouw acties aansluiten bij de behoefte van je doelgroep;
  • Realiseren en creëren van de in te zetten middelen. Denk hierbij aan e-mailmarketing, het schrijven van persberichten, het maken van online content (beeld + tekst) of het organiseren van een evenement, zoals een presentatie, workshop of webinar;
  • Aanwezig zijn op congressen en open dagen op hogescholen;
  • Marktonderzoek doen, resultaten evalueren en zorgen voor vervolg.

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken we enthousiast persoon die graag initiatief neemt, creatief is en een organisatietalent. Bij voorkeur heb je kennis van en inzicht in de markt van het hoger onderwijs en het volwassenonderwijs. Heb je dit niet, maar heb je wel affiniteit met het hoger onderwijs? Geen zorgen, we maken je dan graag wegwijs! Als uitgeverij zijn wij gericht op de Nederlandse markt. Vanzelfsprekend beheers je dus de Nederlandse taal in woord en geschrift en heb je een commerciële instelling.

Onze wensen

  • Je bent handig met databases, e-mailmarketing, Canva, Analytics Tools en Office programma’s;
  • Je hebt ervaring met SEO, SEA en e-commerce;
  • Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding, of studeert dit schooljaar af (bij voorkeur in de richting van communicatie, commerciële economie, sociale media/(online) marketing of vergelijkbaar;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B;

Wie zijn wij?

Wij zijn Uitgeverij Coutinho, een zelfstandige educatieve uitgeverij en gevestigd tegenover station Naarden-Bussum. Met een team van ruim dertig bevlogen collega’s ontwikkelen wij leermiddelen voor het hoger onderwijs en voor volwasseneneducatie. De lijnen zijn kort, zelfstandigheid en bijpassende verantwoordelijkheid zijn groot. Betrokkenheid en toegankelijkheid vinden wij belangrijk. 

Ben jij onze Marketeer?

Denk jij dat deze baan helemaal wat voor jou is? Laat dan je contactgegevens achter (valkengoed@coutinho.nl) en we plannen een (online) kennismaking met je in!  

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Casper Beekman of Femke van Valkengoed, telefoonnummer 035-6949991.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.