(Junior) Bureauredacteur

Wij zoeken jou!

In deze baan ga je aan de slag als (junior) Bureauredacteur (36 uur). Je bent een teamplayer, maar je werkt ook graag zelfstandig. Je werkt aan zowel Nederlandstalige als Engelstalige uitgaven waarbij je de redactionele werkzaamheden coördineert. Daarnaast bewaak je het budget en de planning. Je stemt af met uitgevers, auteurs, freelancers en opmakers en zorgt dat er een hoogwaardig en kwalitatief goed eindproduct komt, passend bij de doelgroep en de aard van het product.

Jij weet precies wat onze content nodig heeft. Met jouw oog voor de (digitale) didactische structuur van content, til je het product naar een hoger niveau. Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding in de richting van Nederlands, communicatie of een aanverwante studie en/of hebt ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent zeer accuraat en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Verder verwachten we dat je kennis hebt van didactiek en (digitale) leermiddelen waardoor je snel je weg kunt vinden in onze workflow. Heb je ook kennis van (digitale) leermiddelen, digitale content en contentplatformen dan is dat een pre. Daarnaast ben je een talent in het oplossen van taalkwesties.

Wat wij bieden
Wij bieden een baan waarin je je kunt ontwikkelen als professioneel bureauredacteur voor educatieve producten en je een bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van studenten tot professionals. Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en bieden de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen die je nog beter maken in het uitvoeren van deze baan. We vallen als uitgeverij onder de cao Uitgeverijbedrijf en bieden een marktconform salaris. Vanuit de cao werken we met een persoonlijk keuzebudget en bieden we je de mogelijkheid om tot drie weken aan extra vrije dagen te kopen. Uitgeverij Coutinho heeft een prettige informele werksfeer, met gezamenlijke koffiepauzes en een hecht team met gedreven collega’s.

Solliciteren
Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Stuur dan uiterlijk 4 november 2020 je cv en motivatiebrief naar sollicitatie@coutinho.nl.

Wil je liever eerst meer horen over deze baan en de inhoud van deze functie? Bel dan met Katrien Buising, telefoonnummer 035-6949991.

Wie wij zijn
Wij zijn Uitgeverij Coutinho, een zelfstandige educatieve uitgeverij en gevestigd tegenover station Naarden-Bussum. Met een team van ruim dertig bevlogen collega’s ontwikkelen wij leermiddelen voor het hoger onderwijs en voor volwasseneneducatie. De lijnen zijn kort, zelfstandigheid en bijpassende verantwoordelijkheid zijn groot. Ondernemerschap en creativiteit vinden wij belangrijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.