Vacature Hoofd Marketing, Sales en Klantenservice

Samen sterk in onderwijs

Wij zijn op zoek naar een hoofd marketing, sales en klantenservice (32/36 uur)! In deze functie geef je leiding aan circa tien collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het strategische marketing- en salesbeleid en weet dit doelgericht om te zetten in concrete resultaten. Je krijgt energie van het bepalen van de juiste strategie en vertaalt deze naar de afdeling. Door je duidelijke visie weet je het team te enthousiasmeren en te inspireren. Samen met het team zorg je voor een optimale positionering van onze uitgeverij in de markt. Daarnaast ben je een sterke sparringspartner voor zowel de afdeling als voor de directie en het MT. In deze functie ben je lid van het managementteam.

Wie wij zoeken

  • Je bent een gedreven leidinggevende;
  • Je weet de ontwikkelingen in het vakgebied van marketing en sales te vertalen naar een duidelijke visie en strategie. Met je creatieve en flexibele aanpak weet je resultaten te bereiken met je afdeling;
  • Met je online marketingervaring draag je bij aan de volgende stap van de afdeling. Daarnaast ben je een kei in Excel;
  • Je bent analytisch sterk, nauwkeurig met cijfers en hebt oog voor de grote lijnen;
  • Je bent klantgedreven en doel- en resultaatgericht;
  • Op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in het hoger onderwijs is een pre;
  • Je bent communicatief sterk en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Je beschikt over minimaal hbo+werk- en denkniveau en hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.

Wat wij bieden

Wij bieden een baan waarin je aan de slag gaat met het verder professionaliseren van de afdeling. Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en bieden de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen. We vallen als uitgeverij onder de cao Uitgeverijbedrijf en bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een persoonlijk keuzebudget en volledige betaling van de pensioenpremie. Uitgeverij Coutinho heeft een prettige, informele werksfeer en een hecht team met gedreven collega’s.

Solliciteren

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Stuur dan uiterlijk 5 november 2021 je cv en motivatiebrief naar sollicitatie@coutinho.nl.

Wil je liever eerst meer horen over de functie? Bel dan met Nynke Coutinho of Femke van Valkengoed, telefoonnummer 035-6949991.

Wie wij zijn

Wij zijn Uitgeverij Coutinho, een zelfstandige educatieve uitgeverij en gevestigd tegenover station Naarden-Bussum. Met een team van ruim dertig bevlogen collega’s ontwikkelen wij leermiddelen voor het hoger onderwijs en voor volwasseneneducatie. De lijnen zijn kort, zelfstandigheid en bijpassende verantwoordelijkheid zijn groot. Ondernemerschap en creativiteit vinden wij belangrijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.