Vacature Marketeer

Wij zijn op zoek naar een Marketeer (32/36 uur)! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het promoten van onze studiemateriaal voor het Hoger Onderwijs en zet jij onze producten op de juiste wijze in de markt bij de doelgroep. Aan de hand van het strategisch marketingplan bepaal je welke (online) tools je gaat inzetten om je doelgroep te bereiken, bedenk je bijpassende acties, ga je op pad naar hogescholen en/of organiseer je een evenement. Je doet marktonderzoek, evalueert de resultaten van je acties en zorgt voor het vervolg. Verder ben je in staat om mee te denken over de behoefte vanuit de markt en neem je deel aan afdelingsbrede projecten.

Wie wij zoeken

  • Je bent creatief, een organisatietalent, enthousiast en neemt initiatief;
  • Je hebt een commerciële instelling en je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je kan online en offline marketingtechnieken en sociale media maximaal inzetten
  • Je bent handig met databases, CRM, CMS, e-mail marketing software, Google Analytics, Excel en andere Office programma’s;
  • Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding (bij voorkeur in de richting van communicatie en sociale media/(online) marketing of vergelijkbaar);
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Als je ervaring hebt met SEO, SEA, Magento, Google Ads en Merchant Center is dat een pré;
  • Daarnaast heeft het onze voorkeur wanneer je ook kennis van en inzicht in de markt van het hoger onderwijs en volwasseneneducatie hebt.

Wat wij bieden

Wij bieden een dynamische baan waarin geen dag hetzelfde is. Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en bieden de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen. We vallen als uitgeverij onder de cao Uitgeverijbedrijf en bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een persoonlijk keuzebudget en volledige betaling van de pensioenpremie. Uitgeverij Coutinho heeft een prettige, informele werksfeer en een hecht team met gedreven collega’s.

Solliciteren

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer meteen en stuur je cv en motivatiebrief naar sollicitatie@coutinho.nl.

Wil je liever eerst meer horen over deze baan en de inhoud van deze functie? Bel dan met Femke van Valkengoed, telefoonnummer 035-6949991.

Wie wij zijn

Wij zijn Uitgeverij Coutinho, een zelfstandige educatieve uitgeverij en gevestigd tegenover station Naarden-Bussum. Met een team van ruim dertig bevlogen collega’s ontwikkelen wij leermiddelen voor het hoger onderwijs en voor volwasseneneducatie. De lijnen zijn kort, zelfstandigheid en bijpassende verantwoordelijkheid zijn groot. Ondernemerschap en creativiteit vinden wij belangrijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.