Vacature Uitgever / Content ontwikkelaar Hoger Onderwijs

Samen sterk in onderwijs

 

Wij zijn op zoek naar een (adjunct-) uitgever (minimaal 32 uur) voor het hoger onderwijs die het een uitdaging vindt om het fonds verder uit te bouwen en actief de bestaande titels uit het fonds te beheren. Voor het hoger onderwijs geven wij onder andere uit voor Social Work, Zorg, Economie en Rechten.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe (digitale) uitgaven die aansluiten bij de doelgroep. Je benadert actief de markt en speelt in op de ontwikkelingen in het hoger onderwijs. Je weet als geen ander hoe je auteurs kunt motiveren en binden. Je begeleidt uitgeefprojecten van concept tot eindproduct, werkt met planningen en budgetten en denkt actief mee over hoe de producten in de markt gezet kunnen worden.

Je komt te werken in een team van vijf uitgevers en een uitgeefassistent. In deze functie rapporteer je aan het hoofd van de uitgeefafdeling.

Profiel
Wij verwachten van jou:

  • een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
  • een ondernemende en commerciële instelling;
  • kennis van en inzicht in de markt van het hoger onderwijs;
  • affiniteit met onderwijs en didactische concepten;
  • visie op en ervaring met digitaal uitgeven;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van het Nederlands;
  • sterke sociale vaardigheden;
  • uitstekende netwerker en in staat huidige netwerk met relevante contacten uit te breiden;
  • creativiteit;
  • in staat zowel zelfstandig als in een team te werken.

Ons aanbod
Wij bieden een dynamische baan waarin geen dag hetzelfde is. Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en bieden de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen. We vallen als uitgeverij onder de cao Uitgeverijbedrijf en bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een persoonlijk keuzebudget en volledige betaling van de pensioenpremie. Uitgeverij Coutinho heeft een prettige, informele werksfeer en een hecht team met gedreven collega’s.

Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Femke van Valkengoed, HR adviseur telefoonnummer 035-6949991.

Solliciteren
Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer meteen en stuur je cv en motivatiebrief naar sollicitatie@coutinho.nl.

Wie zijn wij
Uitgeverij Coutinho is een zelfstandige educatieve uitgeverij, gevestigd in Bussum. Ruim 40 jaar zijn wij specialist in content voor het hoger onderwijs en volwasseneneducatie. Wij staan voor samen sterk onderwijs en werken met een team van circa 30 bevlogen medewerkers om dit voor elkaar te krijgen. Wij geloven dat zorgvuldig uitgegeven leermiddelen en didactisch sterk onderwijsmateriaal hieraan bijdragen. We spelen hierbij in op technologische, digitale en didactische ontwikkelingen, zodat docenten en studenten altijd en overal met ons materiaal aan de slag kunnen. Zelfstandigheid en bijpassende verantwoordelijkheid voor deze functie zijn groot. Ondernemerschap en creativiteit vinden wij belangrijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.