Wegwijs in PowerPoint 2010

2e druk | 2011 | Hannie van Osnabrugge
Ben je docent? | Wil je dit studiemateriaal beoordelen voor gebruik in je lessen, of is het al voorgeschreven? Vraag hier direct je docentexemplaar aan.

Wegwijs in PowerPoint 2010 | Boek + website

9789046902660, 220 pagina's Onbeperkt toegang tot website
€ 20,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • 5% studentenkorting bij aanschaf van minimaal 2 verschillende studieboeken
  • Binnen 3 - 4 werkdagen geleverd

PowerPoint is een programma waarmee je presentaties kunt maken. Met dit programma kun je een verhaal ondersteunen met tekst, beeld, geluid en film. PowerPoint is nuttig in onderwijs- en werksituaties, maar ook in de privésfeer is het heel geschikt. Met behulp van PowerPoint kun je bijvoorbeeld je vakantiefoto's in een fotoalbum presenteren, of een presentatie maken voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag of huwelijk.

Dit boek maakt cursisten wegwijs in PowerPoint. In acht lessen, die uit praktische opdrachten, oefeningen en vragen bestaan, leren de cursisten onder andere welke mogelijkheden PowerPoint heeft om tekst in te voeren en op te maken, hoe zij kunnen werken met foto's en geluids- en filmfragmenten, hoe zij grafieken maken, hoe zij een presentatie afspelen en kunnen meenemen op een cd of een USB-stick.

Wegwijs in PowerPoint 2010 is bedoeld voor mensen die minimaal de inhoud van Wegwijs in Windows (Windows 7, Windows Vista of Windows XP) en Wegwijs in Word beheersen en is geschikt voor gebruik in cursussen en voor zelfstudie. Ervaring met PowerPoint is niet nodig.

Hannie van Osnabrugge is specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van educatieve materialen, zowel in boekvorm als digitaal. Zij heeft een eigen bedrijf, Van Osnabrugge – ComputerEducatie.