NT2-onderwijs

Het NT2-onderwijs ontwikkelt zich voortdurend. Niet alleen door onderzoek naar tweedetaalverwerving en nieuwe inzichten uit de praktijk, maar ook door gewijzigde regelingen voor inburgering en de internationalisering van het hoger onderwijs.

Woordenstroom

Woordenstroom

Lotte Minnema

1e druk

Interculturele communicatie in de NT2-les

Interculturele communicatie in de NT2-les

Annemarie Nuwenhoud

1e druk

Praktisch didactisch

Praktisch didactisch

Vita Olijhoek, Anja Valk

1e druk

De juiste toon

De juiste toon

Roos Naeff, Saarein te Brake

1e druk

77 puntjes op de i

77 puntjes op de i

Emily Palmer

1e druk

Uitgaven NT2-onderwijs

We ontwikkelen materiaal voor de onderdelen lezen, schrijven, spreken en grammatica. Voor de volwassen lezers bieden we leescursussen en lesmateriaal voor het ontwikkelen van luister- en spreekvaardigheid. Daarnaast is er lesmateriaal beschikbaar dat ook voor moedertaalsprekers geschikt is.

De meeste van onze studieboeken zijn beschikbaar als e-book en wij bieden docenten en studenten digitale ondersteuning op websites bij onze uitgaven.  We geven ook uitgaven uit speciaal voor docenten. Bij veel van onze taalmethodes bieden we een uitgebreide docentenhandleiding aan. Als je een van onze uitgaven binnen het NT2-onderwijs wilt beoordelen voor het gebruik in je onderwijs, kun je hiervoor een beoordelingsexemplaar aanvragen. Werk je al met een van onze boeken? Dan bieden we je een gratis gebruikersexemplaar.

Bekijk alle uitgaven voor het NT2-onderwijs
Wil je advies over onze uitgaven?

Wil je advies over onze uitgaven?

Neem gerust contact op met onze educatief adviseur Femke Kikkert. Ze geeft je graag advies over onze uitgaven en komt langs voor presentaties op scholen. Je kunt ook met haar in gesprek over toepassing van onze studieboeken in je lessen, het gebruik van digitaal studiemateriaal en de mogelijkheden van gebruikerslicenties voor jouw studenten.

Mail Femke
Heb je een idee voor een nieuwe uitgave?

Heb je een idee voor een nieuwe uitgave?

Uitgeverij Coutinho ontwikkelt leermiddelen in samenwerking met het onderwijs en het werkveld. We staan altijd open voor nieuwe uitgeefideeën, of het nu gaat om digitale of klassikale lesvormen. Overweeg je om eigen lesmateriaal te laten uitgeven? Onze uitgever Dafni Alverti wil graag met je in gesprek.

Mail Dafni
Bookshelf

Bookshelf

Creëer interactie en verbeter je leeromgeving! Dat kan via het Bookshelf-platform. Binnen deze rijke, geïntegreerde digitale leeromgeving heb je toegang tot onze meest actuele uitgaven. Bookshelf biedt je één omgeving voor een groot deel van je boekenlijst.

  • Waar je ook bent, je boeken zijn beschikbaar op je pc, laptop, tablet en smartphone; online en offline.
  • Je kunt notities maken en delen met je studenten.
  • Je kunt Bookshelf integreren met de elektronische leeromgeving van je school.
Start nu met Bookshelf
Catalogus

Catalogus

Blader hier in onze nieuwste catalogus en vind actuele informatie over al onze uitgaven. Je kunt de catalogus ook downloaden en printen.

Open de catalogus

Iedere cursist is verschillend. Welke methode het beste past, hangt af van het niveau, het leertempo en het uitstroomdoel van je cursist. Bij Uitgeverij Coutinho vind je uitgaven voor alle ERK-niveaus (van A0, de basisgebruiker, tot C2, de vaardig gebruiker) en voor NT2-examens. We geven onder andere materiaal uit op het gebied van Inburgering & alfabetisering, NT2-vaardigheden en Werk & samenleving. Daarnaast bieden we NT2-totaalmethodes en diverse uitgaven voor docenten NT2.