Auteur worden

Uitgeverij Coutinho speelt in op nieuwe ontwikkelingen in het onderwijs. Daarin werken we graag met jou samen. Heb je ideeën voor nieuw lesmateriaal, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Van idee naar succesvolle uitgave

Van idee naar succesvolle uitgave

Als deskundige op je eigen vakgebied en als docent in het hoger onderwijs of het volwassenenonderwijs heb je vaak veel ideeën voor lesmateriaal. Met deze ideeën ben je bij ons aan het juiste adres.

Een succesvolle uitgave ontwikkelen bij Uitgeverij Coutinho betekent dat verschillende onderwijsinstellingen met jouw materiaal gaan werken. In samenwerking met de uitgever wordt daarom veel aandacht besteed aan de afstemming met het onderwijs zodat je uitgave breed gedragen wordt.

Ook nadat je het manuscript hebt ingeleverd kun je rekenen op de steun en vakkennis van de uitgever, redacteur, productiebegeleider en marketeer. Zorgvuldigheid en deskundigheid zijn hierbij onze belangrijkste uitgangspunten. Wij zorgen samen met jou voor een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

Bij Uitgeverij Coutinho zijn de lijnen kort. Rechtstreeks en geregeld contact horen voor ons bij een goede samenwerking. Door de informele sfeer voel je je snel thuis bij Uitgeverij Coutinho.

Heb je een idee voor een nieuwe uitgave?

Uitgeverij Coutinho ontwikkelt leermiddelen in samenwerking met het onderwijs en het werkveld. We staan altijd open voor nieuwe uitgeefideeën, of het nu gaat om digitale of klassikale lesvormen. Overweeg je om eigen lesmateriaal te laten uitgeven? Onze uitgevers willen graag met je in gesprek.

Vind een uitgever