Prijsvraag!

Goede studievaardigheden zijn onmisbaar voor het volgen van een studie. Daarom geven wij je hieronder vijf studietips die je helpen bij het maken van een goede start van je nieuwe studiejaar.

Wij zijn ook benieuwd of jij nog goede tips hebt. Deel deze met ons en maak kans op mooie prijzen.

Geef je studietip!

1e prijs: 1x Smartwatch van het merk Smart Band

De Smart Band - sporthorloge met hartslagsensor is een geavanceerd sporthorloge én smartwatch ineen. Met ingebouwde activity tracker voor het meten van je dagelijkse activiteit en je slaappatroon. Het sporthorloge heeft vele slimme functies.

2e prijs: 3x TRUST Primo Powerbank 4400

Met de robuuste Powerbank geef je onderweg je tablet of smartphone een oppepper. Deze gebruiksvriendelijke en compacte lader heeft een capaciteit van 4400 mAh waarmee je je smartphone voorziet van circa achttien uur extra gesprekstijd.

3e prijs: 5x een cadeaubon van € 5,-

Deze bon is in te wisselen in de webshop van Uitgeverij Coutinho.

 

 

Ready, set, go!

Maak een snelle start in je nieuwe studiejaar met de volgende vijf tips*

 1. Hoorcolleges zijn soms een lange zit. Tegelijk kijken, luisteren, begrijpen en schrijven, dat kan eigenlijk helemaal niet! Activeer je brein vóór het college en je onthoudt automatisch meer.

 2. Samenwerken tijdens projecten, je ontkomt er niet aan tijdens je studie. Maak gebruik van elkaars ervaring en skills. Zo voelt iedereen zich op z’n plek binnen het team en wordt elke samenwerking een succes.

 3. Docenten zijn niet altijd even duidelijk over welk soort tekst ze van je verwachten. Moet je een betoog schrijven of een beschouwing? Vraag altijd na wat er van je wordt verwacht en laat die goede cijfers maar komen.

 4. Professioneel schrijven, dat is best lastig. De kunst van het schrijven is om complexe informatie eenvoudig over te brengen. Wees concreet, bondig en actief. En… Kill your darlings!

 5. Het blok zit er op, en dan… tentamens. Multiple choice tentamens zijn vaak favoriet, maar gokken kan soms nog best lastig zijn. Tip: Een antwoord is meestal fout als er woorden in staan als altijd, nooit of geen enkel. 


Meer weten over bovenstaande tips?
Laat je gegevens achter en download hieronder een whitepaper met de uitwerking.


*Deze tips komen uit de nieuwe uitgave Snelle start in het hbo – Taal- en studievaardigheden. Meer advies over hoe je alles uit je eerste studiejaar kan halen?
Bestel Snelle start in het hbo – Taal- en studievaardigheden.

Vraag hier de whitepaper aan

Actievoorwaarden:

 • Je kunt je beste studietip insturen t/m vrijdag 15 september 2017.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Deelname vanaf 18 jaar.
 • Maximaal 1 inzending per persoon.
 • Coutinho-medewerkers en hun familie zijn uitgesloten van deelname.
 • De winnaars krijgen eind september bericht.
 • De beste studietips worden gepubliceerd op www.coutinho.nl/studentenactie.