Wegwijs

Wegwijs in PowerPoint 2007

 

Cursusbestanden
Hieronder kunt u de cursusbestanden bij Wegwijs in PowerPoint 2007 downloaden. Op pagina 7 van het boek vindt u de instructies hiervoor.

 

Antwoorden op de vragen
Hieronder vindt u de antwoorden op de vragen in het boek.

Om dit bestand te kunnen openen hebt u de gratis Adobe Reader nodig. Klik hier voor een handleiding om Adobe Reader te downloaden en te installeren.

 

Tips voor het presenteren met PowerPoint
Hieronder vindt u tien tips voor het presenteren met PowerPoint.

Om dit bestand te kunnen openen hebt u de gratis Adobe Reader nodig. Klik hier voor een handleiding om Adobe Reader te downloaden en te installeren.

 

PowerPointpresentatie over het boek
Hieronder vindt u een PowerPointpresentatie over het boek. Deze is gemaakt voor de Ambassadeursdagen van Seniorweb in maart 2010.

 

Probleem in les 6: dierengeluiden niet vindbaar
In les 6, opdracht 1 (blz. 150-151) en Oefenen I (blz. 174) moet u dierengeluiden zoeken in de Mediagalerie. Deze dierengeluiden zijn helaas niet meer vindbaar. Dat waren ze eerder wel, dat wil zeggen dat de geluiden eerder wel beschikbaar waren via de 'database' met bestanden die Microsoft Office Online beschikbaar stelt via de Mediagalerie. Microsoft heeft een aantal geluiden verwijderd uit deze database, waardoor deze opdracht jammer genoeg niet meer klopt.

Op de manier die in de opdracht staat beschreven, kunt u wél ándere geluiden vinden, daarmee kunt u de opdracht dan toch afmaken (hetzij met andere geluiden dan de dierengeluiden die passen bij de plaatjes, maar u leert zo wel de functionaliteit van de Mediagalerie). Typ bij stap 6 (op blz. 150) in het vak niet 'paard', maar bijvoorbeeld: 'bel', 'trein', 'mars' of 'kinderliedje' en u ziet in het vak eronder als het goed is de geluiden verschijnen.