Deuxième étape oefenboek

Frans voor beginners

1e druk | 2013 | Véronique Caplain
Ben je docent? | Wil je dit studiemateriaal beoordelen voor gebruik in je lessen, of is het al voorgeschreven? Vraag hier direct je docentexemplaar aan.

Deuxième étape oefenboek | Boek + website

9789046902936, 183 pagina's Onbeperkt toegang tot website
€ 20,50
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 20,-
  • 5% studentenkorting bij aanschaf van minimaal 2 verschillende studieboeken
  • 2 werkdagen levertijd binnen Nederland
  • Op voorraad

Deuxième étape is een communicatieve methode Frans voor volwassenen. Met deze methode leren cursisten de Franse taal aan de hand van veel gevarieerde leeractiviteiten, beeldmateriaal, authentieke teksten en chansons. De mondelinge communicatie staat centraal, maar ook lezen en schrijven komen aan bod.

Deuxième étape is het vervolg op Première étape. Er wordt gewerkt van niveau A1 naar A2, waarbij de richtlijnen van het Europees Referentiekader nauwgezet worden gevolgd. De methode bestaat uit een tekstboek met twee audio-cd’s en een website, en een oefenboek. Dit oefenboek volgt de indeling van het tekstboek. Bij ieder onderdeel zijn oefeningen te vinden, waarmee de cursisten individueel kunnen trainen wat ze in de les geleerd hebben. In de taalportfolio’s kunnen zij hun vorderingen bijhouden. Aan het eind volgen een test op niveau A2 en de oplossingen van de leeractiviteiten uit het tekstboek en de oefeningen uit het oefenboek. Samen met het tekstboek, de audio-cd’s en de website vormt dit oefenboek een complete en bijzonder gevarieerde methode Frans.

Het docentenmaterial bij Deuxième étape bestaat uit een docentenhandleiding en 24 bijlagen.

Docentenmateriaal aanvragen
Véronique Caplain is eigenaar van Taalstudio Frans in Haarlem. Ze heeft jarenlange ervaring als docent Frans bij verschillende instellingen, waaronder de Alliance Française.
Een doordachte en praktische onderwijsformule actieve en passieve taalbeheersing Frans.' – NBD Biblion, 27 maart 2013