Wat moet ik doen als ik een e-book heb gekocht?

Log via de browser in op je Bookshelf account. Heb je nog geen Bookshelf account? Maak deze dan gratis aan.

Klik na inloggen rechtsboven op het icoon van Tools (naast ‘Store’). Klik op Codes Inwisselen. Vul hier de code in die je hebt ontvangen per mail en klik op Inruilen. Het e-book staat nu in je Bookshelf bibliotheek.

Zie je het e-book niet terug? Klik dan via Tools op Bibliotheek bijwerken.

 

Waar vind ik de activeringscode voor het online studiemateriaal in mijn e-book?

Log in op je Bookshelf account. Klik op het Account icoon en vervolgens op Bronnen. Wanneer er een code voor online studiemateriaal beschikbaar is, zie je deze onder Toegangscodes naast de boektitel. Kopieer de code.

Tip: Zie je de optie Bronnen niet, maar zou deze er wel moeten staan? Klik dan via Tools op Bibliotheek bijwerken.

 

Hoe activeer ik de code voor het online studiemateriaal?

Het online studiemateriaal dat begint met 0001- activeer je via je Coutinho-account op www.coutinho.nl. Log in via AccountOnline producten en activeren

Vul de code in onder Activeer je online studiemateriaal en klik op de knop. Ververs de pagina om je online studiemateriaal te zien.

Let op! Begint jouw code voor het online studiemateriaal (dit betreft niet de code voor het activeren van een e-book) niet met 0001?

Voor enkele nieuwe titels maken wij gebruik van een nieuwe leeromgeving: dlo.coutinho.nl. Dit geldt onder andere voor Taaltalent deel 1 (ISBN9789046907559), Taaltalent deel 2 (ISBN9789046907566), KlasNL (ISBN9789046906507) en Verstaanbaar Nederlands in zeven stappen (ISBN9789046907276).

Om je code te kunnen invoeren, heb je eerst een account nodig voor de dlo-omgeving van Coutinho. Maak een account aan op dlo.coutinho.nl, log in en activeer rechts op de homepage van de Coutinho leeromgeving jouw online studiemateriaal.