Advies over ons studiemateriaal

Onze educatief adviseurs komen graag bij je langs voor een persoonlijk gesprek om advies te geven over de toepassing van ons studiemateriaal in jouw lessen. Ook kun je bij hen terecht voor een (digitale) presentatie over nieuwe uitgaven en het afnemen van gebruikerslicenties voor jouw studenten. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot content op maat. Dit biedt de mogelijkheid (delen van) onze content in de leeromgeving van de onderwijsinstelling te plaatsen. Ook na de afspraak blijft de educatief adviseur beschikbaar voor al je vragen en feedback.

Nieuw studiemateriaal

Onze educatief adviseurs brengen je graag op de hoogte van nieuwe uitgaven. We denken met je mee over hoe deze passen binnen het curriculum en welke uitgaven er nog meer voor jouw vakgebied beschikbaar zijn. Daarnaast horen we graag welk studiemateriaal je mist of waar aanvulling nodig is. Deze ideeën kunnen wij vertalen naar nieuw studiemateriaal.

Productpresentatie op locatie

Overweeg je studiemateriaal voor te schrijven of werk je er al mee en wil je inhoudelijk meer weten? Afhankelijk van de situatie komt een educatief adviseur of de auteur bij jou en je docententeam (digitaal) langs voor een productpresentatie. Ook zijn gastcolleges door de auteur en presentaties over specifieke leergangen mogelijk.

Coutinho op maat

Er lopen diverse projecten met hogescholen en instituten met content op maat. Is jouw opleiding of instituut ook geïnteresseerd om de mogelijkheden te verkennen, neem dan contact met ons op.