Bezorgen & retourneren

Hoe lang moet ik op mijn bestelde artikel wachten?

Als je een e-book of een code voor online studiemateriaal hebt aangeschaft, ontvang je na betaling de activeringscode per mail. Daarna kun je direct aan de slag. De levertijd van een boek bedraagt binnen Nederland 2 werkdagen.

Kan ik mijn bestelling naar een ander adres laten verzenden?

Ja, dat is mogelijk. Klik tijdens het bestelproces op Bewerken onder het adres en selecteer de optie Nieuw adres. Voer de gegevens van het nieuwe adres is en klik op Bijwerken.

Kan ik een artikel retourneren?

Ja, dat kan. Je kunt je artikel binnen 14 dagen retourneren. Het artikel moet ongebruikt zijn en in originele, ongeschonden staat verkeren.

Wat zijn de kosten voor een verzending naar het binnen- en het buitenland?

Bestellingen binnen Nederland worden vanaf € 20,- gratis verzonden. Voor bestellingen binnen Nederland van een lager bedrag dan € 20,- wordt € 2,99 in rekening gebracht. Voor verzendingen naar een adres in België zijn de verzendkosten € 8,99. Voor verzendingen naar een adres binnen de Europese Unie betaal je tussen de € 19,99 aan verzendkosten.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Je bestelling wordt via PostNL bij je gekozen bezorgadres bezorgd.

Kan ik een artikel retourneren vanaf een adres buiten Nederland?

Ja. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als retourneren vanuit Nederland. Je kunt je artikel binnen 14 dagen retourneren. Het artikel moet in originele, ongeschonden staat verkeren. Stuur het ingevulde retourformulier mee. Voeg bij dit formulier ook een kopie van het aankoopbewijs. Zonder aankoopbewijs kunnen wij je helaas geen geld teruggeven. Het aankoopbedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee het betaald is.

Wat moet ik doen als ik een verkeerd artikel heb ontvangen / het artikel beschadigd is?

Neem contact met ons op via info@coutinho.nl. We leggen dan uit hoe het artikel teruggestuurd of geruild kan worden.

Hoe snel wordt mijn geld teruggestort bij het retourneren van een artikel?

Zodra wij je retour gestuurde artikel hebben ontvangen, krijg je het aankoopbedrag binnen 2-3 werkdagen teruggestort.

Kan ik mijn bestelling volgen met Track & Trace?

Ja, bij bestellingen gedaan via onze webshop met een bezorgadres in Nederland ontvang je na bestellen een Track & Trace code in de mail. Dit is helaas niet mogelijk voor bestellingen die worden verzonden naar een land buiten Nederland.

Kan ik mijn e-book of code voor online studiemateriaal retourneren?

Je mag de aankoop van een e-book of code binnen 14 dagen ongedaan maken, mits het e-book of de code niet gebruikt is. Het retourformulier kun je hier downloaden. Vul deze in en stuur dit met het aankoopbewijs aan ons toe via info@coutinho.nl. Je krijgt het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee het is betaald.

Waar kan ik de status van mijn bestelling bekijken?

Log in met je Coutinho-account door rechtsboven onder Account op Bestellingen te klikken. Je komt vervolgens direct bij jouw bestellingen terecht. Als je al bent ingelogt kun je via jouw account-pagina naar de pagina Bestellingen. Het volgen van je bestelling kan alleen bij bestellingen die gedaan zijn met een account, je ontvangt een e-mail met de Track & Trace code.