Yalla Yalla! deel 2 Tekstboek

Basiscursus Arabisch opweg naar A2 deel 2

1e druk | 2023 | Josien Boetje, Mariska Keizer Verbeek
Ben je docent? | Wil je dit studiemateriaal beoordelen voor gebruik in je lessen, of is het al voorgeschreven? Vraag hier direct je docentexemplaar aan.

Yalla Yalla! deel 2 Tekstboek | Boek

9789046908785, 254 pagina's
€ 46,95
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 20,-
  • 5% studentenkorting bij aanschaf van minimaal 2 verschillende studieboeken
  • 2 werkdagen levertijd binnen Nederland
  • Op voorraad

Yalla Yalla! is een eigentijdse, effectieve methode om kennis te maken met de Arabische taal. Met dit tweede deel kom je tot halverwege niveau A2. Je leert de vaardigheden ontwikkelen die je nodig hebt om te communiceren in het Arabisch. Dit tekstboek bevat luister- en leesteksten, spreekopdrachten, uitleg over de grammatica, woordenlijsten en veel oefeningen.

Met Yalla Yalla! word je uitgedaagd om Arabisch actief toe te passen, vaak aan de hand van authentieke materialen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de cultuur van de Arabischtalige landen. Je maakt kennis met Arabische muziek, poëzie en verhalen en vergelijkt Arabische leefgewoontes met die van jezelf. Verder zijn drie Arabische dialecten, het Syrisch, het Egyptisch en het Marokkaans, geïntegreerd in de hoofdstukken. Je krijgt uitleg over de verschillen en overeenkomsten met het Modern Standaard Arabisch (MSA).

Yalla Yalla! is ontwikkeld voor het volwassenonderwijs, maar is ook geschikt voor het voortgezet onderwijs. De methode kan zowel in een cursus als voor zelfstudie gebruikt worden.

Voor docenten is er bij Yalla Yalla! een docentenhandleiding beschikbaar.

Docentenmateriaal aanvragen

Josien Boetje en Mariska Keizer Verbeek zijn beiden afgestudeerd aan de ILO en hebben ruime ervaring met het doceren van de Arabische taal. Josien werkte als docent Arabisch bij de Universiteit Utrecht, bij taalinstituten en via haar eigen bedrijf Josien Boetje Educatie. Momenteel werkt ze bij de Lerarenopleiding aan Instituut Archimedes (Hogeschool Utrecht). Mariska geeft geregeld les aan de Universiteit Utrecht.