KlasNL - Nederlands leren naar A2 - woordentrainer

1e druk | 2021 | Martijn Baalman, Fouke Jansen, Vita Olijhoek, Anja Valk
KlasNL - Nederlands leren naar A2 - woordentrainer

KlasNL - Nederlands leren naar A2 - woordentrainer | Boek

9789046907375, 112 pagina's
Circa
€ 16,95
juli 2021
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • 5% studentenkorting bij aanschaf van minimaal 2 verschillende studieboeken
  • Binnen 3 - 4 werkdagen geleverd

In KlasNL - Nederlands leren naar A2 - Woordentrainer  staan de woordenschatoefeningen en woordenlijsten waarmee de cursisten kunnen werken aan hun productieve woordenschatkennis. In deze woordentrainer leren de cursisten weer 1000 nieuwe woorden gebaseerd op de meest frequente en relevante woorden.

In de Woordentrainer vind je twee soorten woordenlijsten: alfabetische lijsten per les en een lijst waarin de woorden van alle twaalf lessen van KlasNL in alfabetische volgorde zijn opgenomen. Daarnaast vinden de cursisten in de Woordentrainer alle productieve woordenschatoefeningen, die ze zelfstandig buiten de les kunnen maken. Aan het einde van de Woordentrainer is een lijst met onregelmatige werkwoorden opgenomen.

Deze woordentrainer hoort bij KlasNL - Nederlands leren naar A2 - cursusboek deel 1 en 2 en is NIET zelfstandig te gebruiken.

Martijn Baalman is taalwetenschapper, NT2-docent en leermiddelenontwikkelaar. Fouke Jansen is taalwetenschapper, trainer, adviseur en NT2-docent. Vita Olijhoek is taalwetenschapper, NT2-docent en opleider. Anja Valk is onderwijskundige, taalwetenschapper, NT2-docent en opleider.