Arabisch voor beginners - deel 2

7 edition | 2008 | Ed de Moor, Ankie van Pel (bew.)
Arabisch voor beginners - deel 2
Lecturer or teacher? | Are you interested in using a publication for your course, or already adopted a publication for course use: request a free inspection copy.

Arabisch voor beginners - deel 2 | Boek + cd

9789046901069, 280 pages Onbeperkt toegang tot website
€32.50
  • Orders above € 20,- are free of shipping costs
  • Receive a 5% student discount when purchasing two different textbooks
  • 3 - 4 business day delivery

Het Arabisch kent ongeveer driehonderd miljoen sprekers en de belangstelling voor deze taal neemt toe. Met Arabisch voor beginners wordt kennis gemaakt met het Arabisch en worden de beginselen zich stap voor stap eigen gemaakt.
Arabisch voor beginners – deel 2 bouwt voort op de kennis uit deel 1.

Arabisch voor beginners – deel 2 bevat twaalf vervolglessen, waarin meer grammatica en idioom wordt behandeld aan de hand van teksten en dialogen. Dit deel bevat eveneens oefeningen en een audio-cd om de spreek- en luistervaardigheid te trainen.

Samen met de Basiswoordenlijst Arabisch vormen Arabisch voor beginners – deel 1 en 2 met hun cd’s een samenhangende en eigentijdse cursus Arabisch, geschikt voor gebruik in lesverband, maar ook voor zelfstudie.

Deze zevende druk is een didactisch bewerkte editie van de bekende cursus van Ed de Moor. Vooral de indeling is gewijzigd: de herziene cursus bestaat uit een deel voor beginners en een deel voor gevorderden. Het vroegere oefenboek, Arabisch uitgesproken en geschreven, is geïntegreerd in de cursusboeken. Verder zijn de teksten en dialogen geactualiseerd en uiteraard is de cursus opnieuw vormgegeven.
Wijlen Ed de Moor was verbonden aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Van zijn hand verscheen ook de Basiswoordenlijst Arabisch. Drs. Ankie van Pel studeerde Arabische Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is vertaler en als docent verbonden aan de Universiteit Leiden en de Volksuniversiteit Amsterdam.