Arabisch voor beginners - deel 2

8th edition | 2020 | Ed de Moor, Ankie Van Pel
Arabisch voor beginners - deel 2
Lecturer or teacher? | Are you interested in using a publication for your course, or already adopted a publication for course use: request a free inspection copy.

Arabisch voor beginners - deel 2 | Boek + website

9789046907740, 280 pages
€37.95
  • Orders above € 20,- are free of shipping costs within the Netherlands
  • Receive a 5% student discount when purchasing two different textbooks
  • 2 business day delivery within the Netherlands
  • In stock

Het Arabisch kent ongeveer driehonderd miljoen sprekers en de belangstelling voor deze taal neemt toe. Met Arabisch voor beginners wordt kennis gemaakt met het Arabisch en worden de beginselen zich stap voor stap eigen gemaakt. Arabisch voor beginners – deel 2 bouwt voort op de kennis uit deel 1.


Arabisch voor beginners – deel 2 bevat twaalf vervolglessen, waarin meer grammatica en idioom wordt behandeld aan de hand van teksten en dialogen. Dit deel bevat eveneens oefeningen en een audio-cd om de spreek- en luistervaardigheid te trainen.

Samen met de Basiswoordenlijst Arabisch vormen Arabisch voor beginners – deel 1 en 2 een samenhangende en eigentijdse cursus Arabisch, geschikt voor gebruik in lesverband, maar ook voor zelfstudie.

Arabisch voor beginners - deel 2 is geschikt voor gebruik in lesverband, maar ook voor zelfstudie.

De audio van de achtste druk van Arabisch voor beginners - deel 2 staat nu online in plaats van op een cd.

Wijlen Ed de Moor was verbonden aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Van zijn hand verscheen ook de Basiswoordenlijst Arabisch. Drs. Ankie van Pel studeerde Arabische Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is vertaler en als docent verbonden aan de Universiteit Leiden en de Volksuniversiteit Amsterdam.

'Veel aandacht voor spreek- en schrijfvaardigheid. Om cursisten te laten wennen aan Arabisch spreken, is een aantal gangbare uitdrukkingen in Modern Standaard Arabisch opgenomen, hoewel die in de meeste Arabische landen alleen gebruikt worden in formele situaties. De prettige strakke structuur is nodig voor het leren van deze lastige taal. Een uitstekende cursus, herzien door drs. Ankie van Pel. Dit is de gecorrigeerde achtste druk, waarin de audiofragmenten niet meer op cd, maar online te vinden zijn op de website van de uitgever.' - NBD Biblion, 8 januari 2021