Deuxième étape oefenboek

Frans voor beginners

1st edition | 2013 | Véronique Caplain
Lecturer or teacher? | Are you interested in using a publication for your course, or already adopted a publication for course use: request a free inspection copy.

Deuxième étape oefenboek | Boek + website

9789046902936, 183 pages Onbeperkt toegang tot website
€20.50
  • Orders above € 20,- are free of shipping costs within the Netherlands
  • Receive a 5% student discount when purchasing two different textbooks
  • 2 business day delivery within the Netherlands
  • In stock

Deuxième étape is een communicatieve methode Frans voor volwassenen. Met deze methode leren cursisten de Franse taal aan de hand van veel gevarieerde leeractiviteiten, beeldmateriaal, authentieke teksten en chansons. De mondelinge communicatie staat centraal, maar ook lezen en schrijven komen aan bod.

Deuxième étape is het vervolg op Première étape. Er wordt gewerkt van niveau A1 naar A2, waarbij de richtlijnen van het Europees Referentiekader nauwgezet worden gevolgd. De methode bestaat uit een tekstboek met twee audio-cd’s en een website, en een oefenboek. Dit oefenboek volgt de indeling van het tekstboek. Bij ieder onderdeel zijn oefeningen te vinden, waarmee de cursisten individueel kunnen trainen wat ze in de les geleerd hebben. In de taalportfolio’s kunnen zij hun vorderingen bijhouden. Aan het eind volgen een test op niveau A2 en de oplossingen van de leeractiviteiten uit het tekstboek en de oefeningen uit het oefenboek. Samen met het tekstboek, de audio-cd’s en de website vormt dit oefenboek een complete en bijzonder gevarieerde methode Frans.

Het docentenmaterial bij Deuxième étape bestaat uit een docentenhandleiding en 24 bijlagen.

Request teaching material
Véronique Caplain is eigenaar van Taalstudio Frans in Haarlem. Ze heeft jarenlange ervaring als docent Frans bij verschillende instellingen, waaronder de Alliance Française.
Een doordachte en praktische onderwijsformule actieve en passieve taalbeheersing Frans.' – NBD Biblion, 27 maart 2013