Routebeschrijving

Met de trein naar Uitgeverij Coutinho

Uitgeverij Coutinho is gevestigd op vijf minuten loopafstand van treinstation Naarden-Bussum.

Kom je aan op spoor 1, verlaat dan het station via de hoofdingang, ga naar rechts en loop een stuk langs het spoor. Bij de spoorwegovergang ga je naar rechts. Na de fietsenstalling ga je nogmaals rechtsaf. Je loopt nu in de Slochterenlaan.

Kom je aan op spoor 2, loop dan het perron af in de richting van Hilversum. Neem bij het tunneltje de trap naar beneden. In het tunneltje ga je rechtsaf en neem je de trap naar boven. Ga rechtsaf, en na de fietsenstalling nogmaals rechtsaf. Je loopt nu in de Slochterenlaan.

Uitgeverij Coutinho is gevestigd op nummer 7, in een groot witgeschilderd gebouw.

Met de auto naar Uitgeverij Coutinho

Komend uit de richting Amsterdam (A1)

Je neemt de afslag Naarden-West. Bij het eerste verkeerslicht (hoge flat aan je rechterzijde) ga je rechtsaf. Over de overweg ga je direct naar links (Thorbeckelaan). Bij de rotonde ga je rechtdoor. Je bent dan al op de Slochterenlaan. Na ca. 250 meter zie je op een kruispunt een groot, witgeschilderd pand. Dit is Uitgeverij Coutinho, op nummer 7.

Komend uit de richting Utrecht (A27)

Je neemt de afslag richting Amsterdam (A1). Vervolgens de afrit voor de afslag Naarden-Bussum. Bovenaan bij het viaduct neem je de afslag richting Naarden. Sorteer bij de verkeerslichten links voor en ga vóór hotel Jan Tabak linksaf richting Bussum (Brediusweg). Deze Brediusweg rijd je helemaal uit. Ga vervolgens de spoorweg over en sla de eerste mogelijkheid rechtsaf = Slochterenlaan. Het spoor ligt aan je rechterhand. Uitgeverij Coutinho bevindt zich aan de linkerkant (wit pand), nummer 7.;